divendres, 16 de febrer del 2018

PRIMERA CAMA DE LA VELLA QUARESMA



Com ho indicaria un calendari, el fet de treure-li una cama a la Vella Quaresma, fa veure que manca una setmana menys per arribar a la fi del trimestre.
Tots els infants s’han aplegat davant del personatge per escoltar amb curiositat, però amb certa recança encara, els seu missatge. Però primer, l'Alejandro de la classe Del Parc li ha tret aquesta primera cama a petició de la Vella, que ha volgut destacar l’esforç per millorar que cada dia fa.
La Vella Quaresma ha explicat als nens i nenes que una de les coses que més li agraden és llegir. Es veu que quan més gaudeix és en els moments de lectura arraulida en el seu balancí, llegint amb el seu gat, en Mus, a la falda.
Ha explicat que està llegint una aventura interessantíssima d’un excursionista que va riu amunt buscant un animal que mai no ha vist ningú.
Sense adonar-se’n els nens i nenes han estat escoltant un missatge que els acosta als llibres i fomenta el seu interès per les històries. A més, avui la sorpresa ha estat un llibre que en Mus ha deixat a les classes.
I és aquest el valor del personatge que a poc a poc s’anirà fent proper i entranyable per als infants. A través de la màgia pot ajudar els nens i nenes a fer-se seus els costums més nobles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.